Ondernemers Ontmoeten;
netwerken met plezier

Wat is Ondernemers Ontmoeten?

Ondernemers Ontmoeten is een club van enthousiaste ondernemers die elkaar zo’n twintig keer per jaar ontmoeten om te netwerken en met elkaar te delen. De leden van Ondernemers Ontmoeten wisselen contacten, kennis en ervaringen uit en helpen elkaar bij het vergroten van hun ondernemerssucces. Naast de driewekelijkse ontbijtontmoetingen op woensdagochtend, ontmoeten de leden elkaar tijdens interessante bedrijfsbezoeken, inspirerende bijeenkomsten met andere netwerkverenigingen en gezellige uitjes.

Wat is het doel van Ondernemers Ontmoeten?

Het doel van Ondernemers Ontmoeten is het vormen van een laagdrempelige, actieve netwerkclub van enthousiaste ondernemers waarbinnen op een ontspannen wijze kan worden gewerkt aan het opdoen van contacten, kennis en ervaringen. Ondernemers Ontmoeten gaat er van uit dat het delen van business tussen de leden onderling als een logisch gevolg daarvan als vanzelf ontstaat. Als vereniging heeft Ondernemers Ontmoeten geen commercieel belang. Alleen het zakelijke succes van haar leden staat centraal.

Hoe ziet zo’n ontmoeting van Ondernemers Ontmoeten er uit?

Na ontvangst van de leden en gasten om 07.15 uur, geniet iedereen van een uitgebreid ontbijt op de desbetreffende locatie waar de bijeenkomst wordt gehouden.

Vanaf 07.45 uur wordt de ochtend vervolgd met een programma waarbinnen kennismaken en delen tussen ondernemers centraal staan. Tijdens het programma komen wisselende onderdelen aan bod, zoals een persoonlijke voorstelronde, bedrijfspresentaties, speeddate sessies en presentaties van externe gasten/sprekers.

Er zijn volop mogelijkheden om contacten, opdrachten en successen te delen. Tijdens het ontbijt en na het gezamenlijke programma kunnen leden en gasten onderling netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee.

De ontmoetingen worden om 09.30 uur afgesloten.

Wat wordt er van de leden verwacht?

Van de leden wordt vooral enthousiasme, betrokkenheid en integriteit verwacht. Verder wordt van elk lid verwacht dat hij of zij enkele malen per jaar een gast uitnodigt voor het bezoeken van één van de ochtendbijeenkomsten.

Bekijk alle leden

Wij zijn als Ondernemers Ontmoeten ook aangesloten bij

Ondernemers in Maas en Waal. Waar vinden de ontmoetingen plaats?

De leden van Ondernemers Ontmoeten komen driewekelijks samen op verschillende locaties. Naast de bijeenkomsten in diverse horecagelegenheden in het Land van Maas en Waal, stellen regelmatig ondernemers hun bedrijf open voor een zogezegd “kijkje in de keuken”.

bedrijfsbezoek-ondernemers-ontmoeten-JVV-automotive

Wil jij er ook graag eens bij zijn?