Bedrijfsinformatie

SCIO

Spoorstraat 12

4001 CN Tiel

www.sciotiel.nl

s.mulder@sciotiel.nl

SCIO

Ik adviseer en begeleid mensen op het gebied van gedrag en gedragsverandering. Denk hierbij aan hulp bij pesten, angsten, motivatieproblemen, relationele problemen, werkstress en communicatie. Mijn werkwijze heeft veel overlap met de stroming 'positieve psychologie'. Ik ben van nature iemand die denkt in mogelijkheden en kansen. Overal zie ik uitwegen, ‘nare problemen’ buig ik om in ‘interessante uitdagingen’. Ondanks de positiviteit ben ik wel doordrenkt met de opvatting dat je alleen bepaalde (levens)doelen haalt zodra je keihard werkt. Mensen gaan in de 'doe' modus, krijgen energie en motivatie om de uitdagingen in het leven aan te gaan.

Kernwaarde

Positiviteit, laagdrempeligheid, korte lijnen, doelgerichtheid, focus op zelfsturing

Persoonlijke ambitie

Met SCIO heb ik 1 missie: de drempel om een psycholoog in te schakelen, drastisch verlagen. Ik denk dat dit met de juiste energie, een persoonlijke aanpak en een flinke dosis humor en creativiteit zeker kans van slagen heeft. Inmiddels weten zowel particulieren als bedrijven SCIO te vinden, en ik ga mijn best doen deze lijn in de toekomst door te zetten!

Hobby's

Naast psycholoog ben ik ook dansdocent: ik geef streetdance aan 7 groepen enthousiaste dansers (5 t/m 28 jr). Daarnaast houd ik van uitgebreid koken en sport ik zelf heel graag: Zumba, Piloxing, BodyPump en Bootcamp.