Koopplein Maas en Waal

Bedrijfsinformatie

Koopplein Maas en Waal

http://koopplein.nl/maasenwaal

Koopplein Maas en Waal

Koopplein.nl is een gratis, lokaal en professioneel digitaal platform voor particulieren, (non-profit) stichtingen en verenigingen. Op eenvoudige wijze, veilig en snel kopen en verkopen in het Land van Maas en Waal. Door het lokale karakter worden risico's op (internet)-oplichting tot een minimum beperkt. Koopplein.nl biedt alleen de voordelen van digitaal handelen.

Voor een beter milieu
Koopplein.nl stimuleert op duurzame wijze het hergebruik van goederen. Direct gevolg hiervan is dat de afvalstroom vermindert en het grondstofgebruik voor productie en distributie wordt afgeremd. Door het lokale karakter van Koopplein.nl vinden kopers en verkopers elkaar dichtbij. Hierdoor behoren het maken van lange reistijden of het ongezien laten versturen van goederen tot het verleden. Dit komt het milieu en de portemonnee ten goede.

Veilig en vertrouwd
Koopplein.nl is er van en voor de inwoners van het Land van Maas en Waal. Door de relatief kleine onderlinge afstanden is een afspraak voor bezichtiging snel gemaakt. Wat je ziet is wat je krijgt. Pas als de koper overtuigd is van 'zijn koop', zal hij de overeengekomen prijs direct en contant voldoen. Beide partijen zijn op deze manier verzekerd van een correct afgesloten deal zonder risico's.

Adverteren zonder afval
Door de sterke centralisatie van lokaal particulier verkeer is Koopplein.nl een uitgelezen medium voor het lokale MKB. Zij kan zich op een voordelige en unieke wijze tussen haar directe doelgroep presenteren. Geen milieubelastend en geldverslindend papierverbruik meer voor reclamedoeleinden. De boodschappen op Koopplein.nl zijn altijd vers en actueel door de snelle wisselmogelijkheden en linkopties. Bezoekers van Koopplein.nl hebben altijd een koopintentie. Koopplein Maas en Waal heeft het gereedschap om de Google-ranking van je bedrijf op een zelfgekozen zoekterm spectaculair te verbeteren.

Kernwaarde

Lokaal, duurzaam, veilig.

Persoonlijke ambitie

Het stimuleren van de lokale economie: think global, act local.

Hobby's

Fotografie, struinen, (ijs)vogels spotten, reizen met de camper (Schotland en Scandinavië zijn tot op heden favoriet)