HTR Security Systems

Bedrijfsinformatie

HTR security systems bv

Nijverheidsweg 1b

6650 KS Druten

http://www.htr-securitysystems.nl

twan@htr-securitysystems.nl

HTR security systems bv

Onze specialiteit is het op uiterst vakkundige en plezierige wijze adviseren van onze klanten op het gebied van inbraakmeldsystemen, camerasystemen, brandmeld-/ontruimingssystemen en veilig wonen in een maatschappij met een groeiende behoefte aan meer veiligheid. Wij gebruiken de nieuwste technieken en systemen om uiterst betrouwbare technische systemen te installeren door sympathieke en vakkundige medewerkers. Op de gebruiker afgestemde service- en onderhoudsdiensten borgen vele jaren betrouwbare veiligheid voor onze klanten, al dan niet in combinatie met alarmopvolging.

Kernwaarde

Doordacht ontworpen, feilloos uitgevoerd”. Wij richten ons nationaal op het realiseren van beveiligingsoplossingen in de breedste zin des woords in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners, die ook onze klant benaderingsfilosofie aanhangen.

Persoonlijke ambitie

Op een plezierige en vakkundige wijze de mensen informeren over de beveiligingsoplossingen. Altijd op de hoogte zijn van de laatste techniek op het gebied van camera en inbraakmeldsystemen.

Hobby's

Muziek

Foto Twan Kesseleer