Bedrijfsinformatie

Alinea mediation & personeelsadvies

Stationsplein 26

6512 AB Nijmegen

www.alinea.company

floor@alinea.company

Alinea mediation & personeelsadvies

Het hebben van personeel brengt nogal wat risico’s met zich mee. Denk dan aan het per ongeluk vergeten aan te zeggen van tijdelijke contracten, het hebben van een langdurig zieke medewerker of het aannemen van een medewerker die tóch niet goed past in het team. Deze risico’s kosten een ondernemer ontzettend veel geld en leveren veel kopzorgen en irritaties op. Door de complexiteit van de huidige wetgeving, zoals de Wet Werk en Zekerheid en de privacy wetgeving bij verzuim, is het haast onmogelijk om de personeelszaken nog zelf te blijven doen.

Je wilt natuurlijk dolgraag de risico’s beperken en je wilt meer tijd overhouden voor je eigen werk. Maar wat met stipt op 1 staat is vooral geen gedoe op de werkvloer, zoals conflicten, disfunctioneren of langdurig verzuim.
Om deze risico’s te beperken schakel je Alinea in. Wat mij onderscheidt van andere personeelsadviseurs is dat ik een universitaire Rechtenstudie heb gevolgd (heb een mr-titel), ben gecertificeerd mediator bij het ADR en kom daarnaast uit een aannemersgezin. Ik kan mij dus gemakkelijk verplaatsen in ondernemers want ik ben ertussen opgegroeid. Door mijn kennis kan ik ondernemers meer zekerheid geven, jullie tijd én geld besparen en kan ik direct bijdragen aan het succes van jullie onderneming.

Indien er conflicten zijn op de werkvloer schakel je ook Alinea in. Als gecertificeerd ADR-mediator begeleid ik arbeidsconflicten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat niemand in een conflictsituatie wil zitten. Iedereen wil dit vermijden en als het dan toch zo ver is gekomen, wil iedereen uit die situatie komen.

Kernwaarde

Deskundig, samen en eerlijk. Afspraak is afspraak.

Persoonlijke ambitie

Mijn ouders hadden samen een aannemersbedrijf. Van jongs af aan; mijn vader en moeder waren 18 toen zij de zaak van mijn opa overnamen. Dat betekende hard, veel en tot laat werken. Kwaliteit van de materialen en op tijd de crediteuren betalen was belangrijk. Bij hen stond gelukkig personeel nog hoger aan de prioriteitenlijst. Ze hebben zelfs ooit een award gekregen (je weet wel, zo’n gouden, uhhh plastic, award van de feestwinkel) voor “Best Boss”. Dit staat mij nog zo goed bij, hoe trots mijn ouders waren en hoe blij de medewerkers waren dat ze bij hen mochten werken. Dat is iets wat ik mijn hele leven heb meegekregen: zorg goed voor je personeel en je krijgt er zo veel voor terug. Dit wil ik graag overbrengen aan ondernemend Nederland en dat doe ik door personeelsadvies te geven en personeelszaken over te nemen. Dit doe eerlijk, deskundig en samen met ondernemers.

Hobby's

Salsadansen, literaire thrillers en vakliteratuur lezen, crossfit, koken en luxe uit eten gaan, Spaanse les volgen.

Floor Arts van Alinea