Anja van Zachten

Bedrijfsinformatie

WEA Deltaland Accountants & Adviseurs
Kerkeland 9-M
6651 KN Druten

www.deltaland.nl

anja.van.zachten@weadeltaland.nl

WEA Deltaland Accountants & Adviseurs = Verder vanuit betrokkenheid

Iedere ondernemer heeft een eigen stijl, karakter en aanpak. Als financieel, fiscaal en administratief adviseur sluiten wij onze dienstverlening daarop aan. Om u altijd goed van dienst te zijn, vinden we het van essentieel belang om u persoonlijk te leren kennen. Wie u bent, wat uw stijl is, waar u heen wilt en op welke manier u graag onderneemt, groeit en leeft.

Onze samenwerking is dan ook niet gebaseerd op een sporadisch contactmoment; gedurende onze relatie blijven wij betrokken bij uw ontwikkeling, zodat we u vandaag en morgen de ondersteuning kunnen bieden die u echt verder brengt. Naast verslaglegging brengen we vooral graag zaken in beweging.

Kernwaarde

Onze missie is onze klant zo veel mogelijk rompslomp uit handen te nemen en tegelijkertijd te zorgen dat de bedrijfsvoering aan de wettelijke vereisten voldoet. Wij nemen de enorme lading (wettelijke) regeltjes en voorschriften waar een onderneming mee te maken krijgt voor onze rekening zodat onze klanten kunnen doen waar ze goed in zijn.

U wilt een accountant die zich in uw situatie verdiept en met u meedenkt. Maar het boekhoudwerk moet natuurlijk ook gewoon worden gedaan. Om zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor persoonlijk advies hebben wij vol ingezet op automatisering. Standaardhandelingen als het inboeken van facturen, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften verlopen inmiddels grotendeels geautomatiseerd. Ook aan úw kant van het bureau. Daardoor blijft meer tijd over om de cijfers te analyseren, doelen te stellen en deze doelen ook te monitoren en bewaken. Zo wordt ons vak weer écht mensenwerk en vinden we ook meer tijd om te bespreken wat u als ondernemer naast de cijfers bezighoudt.

Partners in uw bedrijfsvoering
Wij willen u zoveel mogelijk boekhoudkundige en fiscale rompslomp uit handen nemen. Zodat u vrijuit kunt ondernemen, in de geruststellende zekerheid dat uw administratie op orde is. U weet altijd precies hoe uw bedrijf er voor staat en kunt uw beslissingen baseren op actuele inzichten en heldere overzichten. Nu investeren of toch nog even wachten? Personeel erbij of zelfs een overname doen? Bij elke beslissing staan wij voor u klaar als adviseur en sparringpartner.

Altijd dichtbij
We zijn altijd goed bereikbaar en zeker niet alleen op afstand. Regelmatig kijken we mee achter de schermen, zodat we weten wat er speelt. Zelf hoeft u nooit ver te reizen, want met zeven vestigingen is er altijd een vestiging dichtbij.

  • Brielle
  • Druten
  • Dordrecht
  • Groot-Ammers
  • Kesteren
  • Middelharnis
  • Oud-Beijerland

Persoonlijke ambitie

Ik geloof in de kracht van samenwerken en verbinden!
Ben enthousiast en oprecht geïnteresseerd is jou en jouw organisatie!

Hobby’s

Reizen en alles wat met Spanje heeft te maken.