Theunissen-Peters Fruit

Jan Peters

Bedrijfsinformatie

Theunissen & Peters

Mekkersteeg 3

6631 KW  Horssen

0487-541670 of 06-29101043

info@theunissenpeters.nl

www.theunissenpeters.nl

 

Telers sinds meer dan 50 jaar

Ruim 50 jaar passie voor fruit en meer…

Vanaf 1995 runnen Marianne Theunissen en haar man Jan Peters met veel passie het bedrijf en de boerderijwinkel. Maar de geschiedenis gaat verder terug: eind 1963 startten de ouders van Marianne – Henk Theunissen en zijn vrouw Joke van Buren- een gemengd bedrijf met onder andere appels, groenten, varkens en leghennen. Wat begon als een bedrijf van 5 hectare in Neerbosch, liep uit op een fruitbedrijf met 11 hectare in Horssen. Behalve het aantal hectare, veranderde ook de voedingsbodem naar vruchtbare Maasklei. En omdat telen op klei nu eenmaal zorgt voor een beter smaak, proef je dat terug in het lekkerste fruit!

Lekker, vers en betaalbaar

U kunt natuurlijk uw fruit uit de supermarkt meenemen. Maar wat de producten uit onze boerderijverkoop zo uniek maakt, is dat ze rechtstreeks van het land komen. Kakelvers dus. En omdat er geen schakels – zoals een supermarkt- meer tussen zitten, betaalt u niet meer dan nodig.

Boerderijwinkel

Van vers fruit uit eigen boomgaard tot ambachtelijke streekproducten en verse scharreleieren; u vindt het allemaal in onze boerderijwinkel. Daar rijdt heel Horssen en omstreken graag een blokje voor om!

  • appels, peren en in de zomer ook aardbeien, pruimen en kersen
  • aardappels en verse eieren
  • sappen, diverse jams en sauzen van eigen producten

En andere lekkernijen! Op zoek naar een origineel cadeau? Vraag dan naar de mogelijkheden van onze streek- en fruitmanden, onze seizoenspakketten of cadeaubonnen.