Personal Touch Travel

Monique van de Weerdt

Bedrijfsinformatie

Personal Touch Travel
Kleine Wiel 35
6658 AW Beneden Leeuwen

www.personaltouchtravel.nl

monique.vandeweerdt@personaltouchtravel.nl

In 2014 ben ik als franchisenemer begonnen bij Personal Touch Travel. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, omdat ik het fantastisch vind om mensen de mooiste vakanties en/of reizen te laten beleven.Het uitzoeken van een weekend weg tot een rondreis op maat, van Europa tot over de hele wereld. Als het met reizen te maken heeft kun je bij mij terecht. Prijs/kwaliteit, locatie en sfeer dat hoort wat bij betreft echt bij elkaar. Voor ieder haalbaar budget zorg ik dat je de reis krijgt die bij je past. Dus ga geen uren rondstruinen op internet, maar neem contact met mij op, ik zorg voor jouw fantastische vakantie.

 

Kernwaarde

  • Ontzorgen voor, tijdens en na de reis.
  • 24/7 bereikbaar. Persoonlijk
  • Vast contactpersoon
  • Betrouwbaar
  • Afspraak = afspraak

Persoonlijke ambitie

De energie en het enthousiasme, wat ik elke keer weer ervaar tijdens mijn reizen, delen met mijn klanten.

Hobby’s

Uiteraard reizen (heb al heel wat van de wereld mogen zien), lekker eten en drinken, golf & tennis.