Hans Westerduin

Bedrijfsinformatie

Metiez
Industriestraat 3a
6659 AL Wamel

http://www.metiez.com

info@metiez.com

Bij Metiez vinden we dat de natuur ertoe doet. Dag voor dag proberen we de wereld een stukje groener te maken. Wij, Anja en Hans Westerduin, doen dat door onderhoudsvrije mos producten te leveren. Denk daarbij aan subtiele groene toevoegingen aan je kantoorinterieur tot enorme eyecatchers in ontvangsthallen en vergaderruimtes. We zijn een klein bedrijf dat snel schakelt, topkwaliteit levert en graag met je meedenkt én doet!

Een voorbeeld van onze flexibiliteit is het installeren van een moswand van 55m2 voor Garnier L’Oréal op Hoog Catharijne in Utrecht. Binnen twee weken is dit project bedacht, opgezet én gerealiseerd. We werken door heel Nederland en leveren nagenoeg aan de hele wereld. Kwaliteit, oog voor detail en scherpe prijzen, daar streven we dagelijks naar. Nieuwsgierig naar hoe een mos creatie eruit kan zien op jouw kantoor? Door middel van Photoshop creëren we geheel vrijblijvend een duidelijke sfeerimpressie. Hierdoor weet je wat je koopt! Wel zo prettig.

Ons einddoel is altijd om een uitgebreide lach op het gezicht van onze klant te krijgen. Ben je op zoek naar een MossDivider, Urban Jungle Wall, MossWall of andere mos creatie? Neem direct contact op en laat je verrassen! We kijken ernaar uit om met je in contact te komen en vergeet niet: Nature Matters!

Warme groet,

Anja, Hans en de rest van het Metiez team

Kernwaarde

Nature Matters

Persoonlijke ambitie

Hobby’s