Heko Projecten BV

Erwin Kocken Salesmanager

Bedrijfsinformatie

Heko Projecten BV
Industrieweg 11B
6651KR Druten

http://www.hekoprojecten.nl

info@hekoprojecten.nl

Heko Projecten is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in ambachtelijke (modulaire)standbouw, interieurprojecten en projectbegeleiding. Wij ondersteunen en ontzorgen bedrijven bij het realiseren van een goede, kwalitatieve presentatie van hun producten of diensten. Dit doen wij in de meest brede zin van het woord, vanaf het ontwerp tot en met de uiteindelijke standbouw. Uitgangspunt is een zorgeloze en effectieve beursdeelname. De werkplaats is voorzien van geavanceerde gereedschappen en diverse materialen, zo kunnen er de meest uiteenlopende stands geproduceerd worden, bovendien werken wij met gecertificeerde leveranciers en milieuvriendelijke materialen. Stands zijn geheel naar wens en huisstijl in te richten, zijn multifunctioneel, herbruikbaar en worden volledig ingericht, gestoffeerd en gemonteerd geleverd. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor een goede, verzekerde opslag.

Alle werkzaamheden worden volledig in eigen beheer en in onze eigen werkplaats uitgevoerd waardoor wij u een goede prijs/kwaliteit verhouding kunnen bieden, gemaakte afspraken en deadlines nakomen, flexibel met zaken omgaan en u slechts met 1 contactpersoon te maken heeft die u alle zorgen uit handen neemt. Ons motto ‘afspraak is afspraak’ staat daarbij centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Kernwaarde

korte communicatielijnen, flexibiliteit, vaste contactpersoon, vakkennis en kwalitatieve stands voor een concurrerende prijs.

Persoonlijke ambitie


Mijn persoonlijke ambitie is om het bedrijf Heko Projecten verder uit te bouwen. Klantenbestand verder te vergrootten en grotere projecten te realiseren. Ook wil ik de naamsbekendheid vergrootten maar het belangrijkste vind ik dat onze klanten en leads Heko Projecten als een betrouwbare, kwalitatieve partner blijven zien.

Hobby’s

sporten, films kijken, vrachtwagens, bourgondisch ingesteld