Bianca v.d. Heuvel

Bedrijfsinformatie

Gezondxtra
Grotestraat 10C
6653 BL Deest

www.gezondxtra.nl

info@gezondxtra.nl

Binnen onze praktijk werken wij als orthomoleculair diëtist/KPNI therapeut en darmspecialist en zijn we met 5 collega’s.
Wij zoeken samen met de client naar de oorzaak van de klacht. Zowel preventief als curatief. We begeleiden mensen met klachten als: prikkelbaar darmsyndroom, eczeem/astma/hooikoorts, auto immuun aandoeningen denk oa aan: MS/reumatoide artritis/hashimoto ,colitus ulcerosa/ziekte van chrohn/psoriasis/reuma/fybromyalgie. Ook hormonale klachten zoals pcos, menstruatie stoornissen, overgangsklachten en ook bij burnoutklachten kunnen we ondersteuning bieden. Voeding is altijd de basis waarbij er veel aandacht is voor de spijsvertering, maag en darmwerking.
Aanvullend kunnen er onderzoeken ingezet worden als ontlastingonderzoek, intolerantie onderzoek, vitaminen/mineralen en zware metalenmeting. Ook een DNA test met hierin informatie over welke leefstijlcomponenten bij je passen behoort tot de mogelijkheden.
We zijn gespecialiseerde diëtisten met als basisopleiding voeding & dietetiek; aangevuld met orthomoleculaire opleidingen/kpni en darmtherapie opleidingen.
We werken op 5 locaties: Arnhem, Deest, Eindhoven, Nijmegen en Scherpenzeel
liveconsulten maar ook onlineconsulten zijn mogelijk.

Kernwaarde

Clienten begeleiden naar een optimale gezondheid, deep learning, oorzaak van een klacht oplossen.

Persoonlijke ambitie


de oorzaak van de oorzaak van de oorzaak oplossen bij clienten met als doel een optimale gezondheid voor onze clienten bereiken!

Hobby’s

sporten, wandelen, gezond koken