Niels van Woerdekom

Bedrijfsinformatie

Competo

Beneden Leeuwen

http://www.competo.nl/

info@competo.nl

Waarom kiezen voor Competo?
Er zijn natuurlijk meerdere leveranciers die implementaties en support verzorgen voor Microsoft Dynamics of het Power Platform. Waarom zou u dan uitgerekend voor Competo moeten kiezen? Dit is wat ons onderscheidt:

Passie en plezier
Ons hart gaat sneller kloppen als we voor u een implementatie van Dynamics 365 succesvol kunnen uitvoeren. We staan volledig achter dit product en we vinden het mooi om het zó te configureren dat het voor u als organisatie daadwerkelijk iets toevoegt. We werken met plezier met dit product en we hopen dat we dat voor u ook mogen realiseren.

Geen lange procedures
Bij ons geen lange procedures of overeenkomsten waarin we in 35 pagina’s beschrijven wat we vooral niet doen. Als u een verzoek heeft, gaan we voor u aan de slag. Eenvoudiger kunnen we het niet maken. U krijgt van ons (desgewenst) altijd eerst een inschatting van de hoeveelheid werk die wij eraan kwijt verwachten te zijn. Behalve als u écht problemen hebt; dan pakken we die uiteraard direct voor u op.

Eerlijk
We geloven erin dat we u een passende oplossing kunnen bieden. Mocht uiteindelijk blijken dat er iets niet kan of past binnen Dynamics 365 dan geven we dat gewoon eerlijk bij u aan. Wij streven naar lange en duurzame relaties met onze opdrachtgevers waarin wij uitgaan van transparantie en eerlijkheid.

Proactief
Wij denken vanuit onze open en flexibele houding graag met u mee. Als we iets afspreken, en wij verwachten dat we dit door wat kleine aanpassingen nóg beter op uw wensen kunnen laten aansluiten, dan geven we dit direct aan. Een no-nonsens en proactieve manier van werken; daar gaan wij voor.

Kernwaarde

eerlijk, proaktief, passie en plezier

Persoonlijke ambitie

Hobby’s