B en S advies en administratie

(H.J.W.A.) Ben Pisa, eigenaar

Bedrijfsinformatie

B en S advies en administratie
Wichmanlaan 42a Lienden/ Morsestraat 8 Tiel

http://www.bensadvies-administratie.nl

info@bensadvies-administratie.nl

 

B en S advies en administratie is HET landelijk werkend advies en administratiekantoor voor het KLEIN MKB. Wij kunnen de volledige administratie en fiscale aangiftes verzorgen voor ondernemingen, éénmanszaak, vof, coöperatie of BV en ontzorgen ook daadwerkelijk de ondernemer. Daarbij geven wij gevraagd en ongevraagd adviezen en denken commercieel met de ondernemer mee.

Kernwaarde

Omdat wij met name voor de kleinere ondernemingen(tot ca. 5 á 6 medewerkers) werken, kan onze dienstverlening zeer ver gaan. Dit begint bijvoorbeeld bij het ophalen en terugbrengen van de administratie, het met en bij de ondernemer aan tafel zitten om de maand-/kwartaal-/halfjaar en/of jaarcijfers door te spreken.

Persoonlijke ambitie

Onze ambitie is om te zien dat de ondernemer er niet enkel vandaag is, maar ook nog over 5 jaar en liefst langer. Bovendien is het voor ons de “kick” om te zien dat de ondernemer met onze hulp en ondersteuning gezond is en blijft, zelf zijn administratie begrijpt en merkt dat een administratie er niet is voor de Belastingdienst maar allereerst ter ondersteuning van hem-/haarzelf.

Hobby’s

Motorrijden, Volleybal en onze hondjes. Wellicht een vreemde hobby, maar de werkzaamheden samen met en voor mijn klanten is misschien nog wel de grootste passie.