Aquaresins Technologies BV

Hans Mol

Bedrijfsinformatie

Aquaresins Technologies BV
Nijverheidsweg 17a
6651 KS Druten

 

https://www.aquaresinstechnologies.com/

hans.mol@aquaresinstechnologies.com

Aquaresins Technologies is de producent van kunstharssen voor de het creeeren van diverse hardschuimen.

Deze hardschuimen worden gebruikt voor o.a. het vullen van holle ruimtes, liften van verzakte vloeren, als groeimedium voor planten in hydroculturen en als lichtgewicht substraat. Maar ook voor de productie van schuimen voor het (na-)isoleren van spouwmuren.

Binnen Nederland voeren wij een deel van deze werkzaamheden ook zelf uit met onze dochter en partnerondernemingen. In de rest van de wereld zijn wij lever

Kernwaarde

Diverse applicaties zijn op dit moment uitermate geschikt om een bijdrage te leveren en aan de problemen van dit moment. Op milieu gebied mag je denken aan het verdrag van Parijs waarbij voor 2030 nogal wat doelstellingen gehaald moeten worden. Wij dragen bij middels onze waterbesparend opdokten in de groen sector, onze isolerende producten voor minder energie gebruik en CO2 uitstoot en niet te vergeten het explosie vrij en veilig saneren van buitenwerking te stellen tanks en leidingen inclusief de gas leidingen.

Persoonlijke ambitie

Organisatie achterlaten voor onze samenleving, werknemers, aandeelhouders en familie waarbij de kernwaarden gedragen worden door een ieder die onderdeel uitmaakt van onze organisatie wereldwijd.
Integriteit staat ten allen tijde hoog in het vaandel

Hobby’s

Piano, Reizen, Wandelen , Tennis , en wereldwijd zaken doen en culturen opsnuiven,